Skaņas, gaismu iekārtu, ekrānu un inventāra ilgtermiņa noma

    Tuvojas vasara, kad, cerams, Covid ierobežojumi būs atcelti un pandēmijas nomocītie cilvēki būs gatavi mesties dzīves baudīšanā un atkal satikšanās priekos vasaras terasēs, alus dārzos un bāros, klubos. Diemžēl daudzi izklaides uzņēmumi šo laiku nav pārdzīvojuši, bet pieprasījums nepaliks neapmierināts un atvērsies jauni. 

    Šis raksts varētu Tev noderēt, ja apsver iespēju uzsākt kādu jaunu uzņēmējdarbību sporta, sabiedriskās ēdināšanas vai izklaides jomā. Tā varētu būt pludmales kafejnīca vai terase Vecrīgā, kartinga trase vai tenisa korti, nakts lokāls vai brīvdabas kino vieta.
Iespēju ir daudz un tās visas vieno nepieciešamība pēc tehnikas vai inventāra:
- skaņa un gaisma

Ja vajadzīgais nepieciešams regulāri, izvēle ir pirkt vai nomāt. 
Šajā rakstā apskatīsim ieguvumus nomas izvēlei:

  • Būtiskas atlaides ilgtermiņa nomai. Nomas uzņēmumi ilgtermiņa nomai piedāvās pievilcīgas cenas. Šādi piedāvājumi tiek izstrādāti individuāli, ņemot vērā sadarbības nianses.
  • Nav jāiegulda liels starta kapitāls. Neviens nevar garantēt veiksmi biznesā. Cerot uz labāko, jābūt gatavam arī ne tik veiksmīgam scenārijam. Nomas tehniku var viegli atdot atpakaļ, nemokoties ar pārdošanu.
  • Profesionāla, vajadzībām atbilstoša tehnikas izvēle. Ja vien neesi eksperts – labāk tehnikas izvēli uzticēt profesionāļiem, kuri nav ieinteresēti pārdot. Izstāsti vajadzību un saņemsi atbilstošu piedāvājumu.
  • Profesionāla uzstādīšana. Sarežģītās tehnikas vai inventāra izvēles gadījumā ir svarīga arī profesionāla uzstādīšana. Kaut arī bieži process izskatās vienkāršs, profesionāļiem ir zināmas būtiskas nianses, kas nodrošinās efektīvu un ilgu tehnikas vai inventāra izmantošanu.
  • Serviss. Defektīva iekārta vai inventārs tiek nomainīts un pēc tam labots, tādējādi tas nerada zaudējumus biznesam, kurš ir atkarīgs no tehnikas vai inventāra stāvokļa
  • Tehniskais atbalsts un apkalpošana. Atbildīgos momentos ir svarīga iespēja kādam piezvanīt un saņemt palīdzību svarīgā jautājumā. Nomātai tehnikai tāds būs pieejams.
  • Elastība un mobilitāte. Nomātu tehniku vai inventāru, attīstoties biznesam, var viegli paplašināt vai sašaurināt, kā arī pārvietot un pārveidot.

Balto pasākumu krēslu noma būs noderīga vasaras sēdkonceru un kāzu rīkotajiem. Regulārai sadarbībai iepriecinošas atlaides un krēsli pieejami lielos daudzumos.